Asmeninės treniruotės

FORMUOKITE SAVO KŪNĄ

SPORT ROOM – tai vieta, kur galima išryškinti savo kūno formas. Siūlome puikius patogumus ir profesionalias asmenines treniruotes ar grupinius užsiėmimus, todėl esame pasiryžę padėti jums pasiekti geriausią formą ir savijautą. Susisiekite su mumis ir jau šiandien pradėkite savo transformaciją. Šiandien yra puiki diena pradėti.

ASMENIŠKAI JUMS

SPORT ROOM dirba tik aukščiausio lygio profesionalūs treneriai, kurių kiekvienas yra sertifikuotas ir turi ilgametę patirtį. Su mūsų komandos kompetencija jūsų sporto tikslai bus pasiekti. SPORT ROOM kiekvienas treneris atrenkamas pagal sertifikatus ir ilgametę profesinę patirtį, todėl jūsų sveikatingumo kelionei vadovaus geriausi šios srities specialistai.


Treneriai

SPORT ROOM super herojai,
kurie privers jus prakaituoti.

Artūras Janauskas


Instagram

Buvau Lietuvos lengvosios atletikos rinktinės narys. Devynis kartus iškovojau Lietuvos čempiono titulą ir pelniau daugybę apdovanojimų. Šiuo metu taip pat esu treneris. Į sportą atsinešu ne tik aistrą, bet ir patirtį, siekiu ne tik asmeninės sėkmės savo karjeroje, bet ir noriu padėti kitiems siekti norimų tikslų. Esant šios neįtikėtinos sporto bendruomenės dalimi, galiu tobulėti ir tobulinti savo, kaip sportininko ir trenerio, sugebėjimus.

FORMUOKITE SAVO KŪNĄ. REZERVUOKITE
ASMENINES TRENIRUOTES.

Instagram

#sportroomlt

Jūsų krepšelis

Loading

Your bag is empty

Log In

Don’t have an account?